ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Υπό παραίτηση για… Ολυμπιακό και Άρη ο υφυπουργός Παιδείας

ΑΘΗΝΑ: Υπό παραίτηση για… Ολυμπιακό και Άρη ο υφυπουργός Παιδείας

Την παραίτησή του υπέβαλε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι χθεσινές ραδιοφωνικές υβριστικές του δηλώσεις κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις μετά την αυριανή ψήφιση στη Βουλή του Πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

Είχαν προηγηθεί έντονες αντιδράσεις τόσο από τις δύο ΠΑΕ, όσο και από κόμματα. Την αποπομπή του Κώστα Ζουράρι ζήτησε και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. «Ή αυτός ή εγώ. Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι οι δηλώσεις Ζουράρι αποτελούν σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας της κυβέρνησης, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόρδας σημειώνει ότι ο κ. Ζουράρις οφείλει να παραιτηθεί.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Ζουράρις, σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, χρησιμοποίησε υβριστικό σύνθημα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού ενώ μίλησε υβριστικά και για τον Άρη.

Το παραλήρημα που προκάλεσε τις αντιδράσεις

Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις ξεπέρασε για άλλη μια φορά κάθε όριο προσβάλλοντας με χυδαίο τρόπο τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και όλη την οικογένεια του Άρη με τα όσα είπε σε συνέντευξη του στην εκπομπή "Τα παιδιά της πιάτσας" στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5.

Ο κ. Ζουράρις ο οποίος και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει ανάλογες εκφράσεις προκαλώντας την οργή των φίλων του Ολυμπιακού, με την παρότρυνση του παρουσιαστή της εκπομπής είπε στον αέρα ένα γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό, παραφράζοντας το βέβαια με τα "δικά του ελληνικά".

"Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι...", αναφώνησε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις χωρίς ίχνος ντροπής όπως μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα (η αναφορά στον Ολυμπιακό ξεκινά στο 28'30'' και κορυφώνεται ένα λεπτό αργότερα).

Ωστόσο ο , Ζουράρις δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή απάντησε με το εξής εκπληκτικό: "Ποιος τον γ...άει τον Άρη;". Κι όλα αυτά ειπώθηκαν επαναλαμβάνουμε από τον Υφυπουργό Παιδείας της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι σε κάποια ιδιωτική συνάντηση, ούτε σε κάποιο καφενείο ή έστω σε γήπεδο, αλλά σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης!

ΚΥΠΕ/protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top