ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική νίκη με λυτρωτή τον Μιτρέα στο 90′ για την ΑΕΛ!

Σημαντική νίκη με λυτρωτή τον Μιτρέα στο 90′ για την ΑΕΛ!

Ισόπαλες με σκορ 0-0 εξήλθαν οι Πάφος FC και ΑΕΛ στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Με δέκα παίχτες από το 50’ και μετά οι γηπεδούχοι καθώς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Τορμπνίσκι. Καλύτερη η ΑΕΛ σε όλο το ματς όμως ήταν φλύαρη η υπεροχή της και ανούσια.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και δεν είχαμε κάτι αξιόλογο μέχρι το 21ο λεπτό όπου ο Μπενίτεθ έπιασε ένα καλό μακρινό σουτ με τον Κόπριβετς να αποκρούει με διπλή επέμβαση. Η φάση αυτή αφύπνισε λίγο την ΑΕΛ η οποία άρχισε να πιέζει περισσότερο και να γυροφέρνει την μπάλα γύρω από τα καρέ της Πάφου. Προσπάθησε με δυο σουτ του Σοάρες (31’ και 38’) και μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους δεν είχαμε κάτι άλλο και το σφύριγμα της ανάπαυλας βρήκε τις δύο ομάδες να είναι στο 0-0. Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας το πρώτο μέρος και οι προπονητές ευελπιστούσαν πως το δεύτερο ημίχρονο θα βρει τις ομάδες του να παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε λοιπόν το δεύτερο μέρος και πριν καλά-καλά αγγίξουμε το 50ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Ρώσσος Τορμπνίσκι δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Νεοφύτου Νεόφυτο. Στο 60’ ήρθε η πρώτη καλή φάση της ΑΕΛ καθώς μετά από σέντρα ο Κόπριβετς έχασε την έξοδο όμως δεν μπόρεσε κάποιος από τους φιλοξενούμενους να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα η ΑΕΛ, έχασε καλή στιγμή με τον Αρουαμπαρένα στο 68’ όμως η κεφαλιά του Βάσκου έφυγε έξω. Στο 76’ ο Σικόρσκι από πλευράς Πάφου έκανε ένα σουτ το οποίο έφυγε ψηλά έξω ενώ στο 80ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία όταν ο Αρουαμπαρένα μέσα από την περιοχή απέναντι από τον Κόπριβετς δεν κατάφερε να τον νικήσει με τον κήπερ της Πάφου να αποκρούει σωτήρια.

Στο 82’ η αριθμητική υπεροχή της ΑΕΛ έπαψε να υφίσταται καθώς ο Λαφράνς αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με δέκα παίχτες. Στο 86’ η Πάφος έχασε την καλύτερή της στιγμή στο ματς όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γκουλόν έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία της ΑΕΛ.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top