ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΚΡΟ ΖΕΥΓΟΣ – ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΝΕΚΡΟ ΖΕΥΓΟΣ – ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ:  Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε γύρω στις  13:00 το μεσημέρι  την Δευτέρα 15/01 η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου ζεύγους που εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/01 νεκρό στην οικία τους στην Αγία  Θέκλα.

Την νεκροτομή διενήργησε το πρωί της Δευτέρας 15/01 ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους στο Γενικό Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον κ.Σοφοκλέους, η νεκροτομή δεν κατάδειξε τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου ζεύγους.

Ωστόσο λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Στο σαλόνι υπήρχε θερμάστρα υγραερίου και στο χώρο υπήρχε οσμή υγραερίου.

Θυμίζουμε πως γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής 14/01 λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι δύο άτομα βρίσκονταν αναίσθητα στο σαλόνι της οικίας τους στη περιοχή Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα.

Την πληροφορία έδωσε στην Αστυνομία φιλικό πρόσωπο του ζεύγους το οποίο ειδοποιήθηκε από το γιο του άνδρα που βρίσκεται στη Βρετανία, πως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του. Η τελευταία φορά που ο γιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του ήταν την περασμένη Τετάρτη 10/1.

Το φιλικό πρόσωπο του ζεύγους προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί του χωρίς αποτέλεσμα και έτσι γύρω στις τέσσερις το απόγευμα μετέβη στο σπίτι όπου από το παράθυρο είδε τη γυναίκα να βρίσκεται αναίσθητη στο καναπέ του σαλονιού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή μαζί με άνδρες την Πυροσβεστική Υπηρεσία άνοιξαν το σπίτι και εντόπισαν το ζεύγος να κείτεται αναίσθητο στο καναπέ.

Από έρευνες που διενεργήθηκαν διεφάνη ότι επρόκειτο για τον 60χρονο Βρετανό και την 52χρονη συμβία του από τη Ρωσία.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top