LIFESTYLE

Δεν είναι το μόνο θύμα του Παπαγιάννη η Παυλίδου – Άσκησε βια σε ακόμα μια ηθοποιό

Δεν είναι το μόνο θύμα του Παπαγιάννη η Παυλίδου – Άσκησε βια σε ακόμα μια ηθοποιό

Εκείνο που προβληματίζει είναι ότι ο Μάνος Παπαγιάννης άσκησε βία στην ηθοποιό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που βιαιοπράγησε στην Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε τον Μάνο Παπαγιάννη για τον ξυλοδαρμό της αλλά και ότι την έστειλε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο πόδι και την μέση.

Μέχρι τώρα είχαμε τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου από την μία μεριά αλλά και του Μάνου Παπαγιάννη που υποστηρίζει την δική του αλήθεια.

Σχετικό άρθρο: To μήνυμα - όλο νόημα του Φερεντίνου μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας των παιδιών του από τον Παπαγιάννη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι επιχειρηματίες του θεάτρου, και συγκεκριμένα η Βάσια Παναγοπούλου κράτησε ουδέτερη στάση, και συγκεκριμένα αυτήν του Πόντιου Πιλάτου.

Μια ατάκα της Σοφίας Παυλίδου ότι κι άλλη ηθοποιός έχει υποστεί επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη έδωσε το κίνητρο στο youweekly.gr να ψάξει ποια άλλη ηθοποιός υπήρξε θύμα του Παπαγιάννη.

Πρόκειται για την ηθοποιό Κάτια Νικολαΐδου, η οποία υπέστη και αυτή επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη όταν έπαιζαν μαζί στο θεατρικό έργο “Ποντικοπαγίδα”.

Μία πολύ επιτυχημένη παράσταση της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του youweekly.gr ο Μάνος επιτέθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επιτέθηκε στην Σοφία Παυλίδου και στην Κάτια Νικολαΐδου! Η κοπέλα ξέχασε μία ατάκα μέσα στην διάρκεια του έργου και σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έχουν διασταυρωθεί από 2 εντελώς ανεξάρτητες πηγές, ο Μάνος επιτέθηκε στην κ.Νικολαΐδου με ακατονόμαστες εκφράσεις και δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Την έπιασε από τον λαιμό και της μίλησε χυδαιότατα.

Άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον της Κάτιας Νικολαΐδου δήλωσε: “Είναι σίγουρο ότι η Κάτια μπορεί τότε να σεβάστηκε τους υπόλοιπους συναδέρφους της και να μην μίλησε αλλά να ξέρετε ότι αν η Σοφία της ζητήσει να είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση του ξυλοδαρμού δηλαδή της Παυλίδου από τον Μάνο, η Κάτια θα είναι εκεί… Γιατί αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει! Ο Μάνος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ένας καλός οικογενειάρχης αλλά έχει θέμα διαχείρισης του θυμού του και των νεύρων του!”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top