LIKE ONLINE

Πυροσβέστης πιάνει παιδί στον αέρα και του σώζει τη ζωή - VIDEO

Πυροσβέστης πιάνει παιδί στον αέρα και του σώζει τη ζωή - VIDEO

Ένα βίντεο από τη δραματική διάσωσης ενός παιδιού από πυροσβέστες, στην Georgia των ΗΠΑ, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, στις 3 Ιανουαρίου στη περιοχή DeKalb λίγο έξω από την Ατλάντα, 45 πυροσβέστες διέσωσαν από το φλεγόμενο συγκρότημα διαμερισμάτων συνολικά 12 άτομα, ενώ ένας σύνδεσμος πυροσβεστών έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που λίγο αργότερα άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο εν λόγο βίντεο, φαίνεται ο πυροσβέστης Scott Stroup, να πιάνει το παιδί κυριολεκτικά στον αέρα, αφού έπεσε από τα χέρια του πατέρα του.

‘Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που πέρασε από το μυαλό’ ανέφερε ο πυροσβέστης και συμπλήρωσε ότι σκέφτηκε, ‘Θεέ μου, κάνε να πιάσω αυτό το μωρό’.

Σύμφωνα με το Russia Today, ο συγκεκριμένος πυροσβέστης εκείνο το βράδυ έσωσε από τη φωτιά ακόμα ένα παιδί της οικογένειας.

Συνολικά, διασώθηκαν τέσσερις ενήλικες και οκτώ παιδιά μεταξύ των οποίων ένα βρέφος ενός μήνα και ένα άτομο σε αναπηρικό τροχοκάθισμα, ενώ όπως αναφέρει το Russia Today, περίπου 80 άτομα εκτοπίστηκαν από το συγκρότημα διαμερισμάτων λόγω της φωτιάς.

Δείτε το βίντεο με τη δραματική διάσωση όπως αναδημοσιεύτηκε από χρήστη του Youtube:

 

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top