ΚΟΣΜΟΣ

Αλυσοδεμένα 13 παιδιά στο σπίτι 'κολαστήριο' των γονιών τους - VIDEO

Αλυσοδεμένα 13 παιδιά στο σπίτι 'κολαστήριο' των γονιών τους - VIDEO

Σοκαρισμένη είναι η αμερικάνικη και όχι μόνο κοινή γνώμη, στο άκουσμα της είδησης ότι γονείς είχαν αλυσοδεμένα τα δεκατρία παιδιά τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα abc7.com, δεκατρία συνολικά θύματα, ηλικίας από 2 έως 29 ετών βρέθηκαν δεμένα στα κρεβάτια τους σε άθλια κατάσταση σε ένα μολυσμένο περιβάλλων, στο σπίτι τους στο Perris της Καλιφόρνιας την Κυριακή 14/1.

Το μαρτύριο των 13 ψυχών, έλαβε τέλος όταν ένα εκ των θυμάτων, μια 17χρονη δραπέτευσε και κάλεσε την Αστυνομία, από κινητό τηλέφωνο που κατάφερε να πιάσει από το σπίτι, ανέφεραν ερευνητές της υπόθεσης.

Η 17χρονη, ανέφερε στις αρχές ότι αυτή και τα 12 αδέλφια της κρατούνται αιχμάλωτα στο σπίτι τους από τους γονείς τους.

Οι αστυνομικοί που συνάντησαν πρώτοι την νεαρή κοπέλα, ανέφεραν ότι παρόλο που ήταν 17 ετών, έμοιαζε μόλις 10 ετών και ήταν αδύναμη.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι κολαστήριο, επιβεβαίωσαν τα όσα ανέφερε η 17χρονη, αφού βρήκαν τα 12 αδέλφια υποσιτισμένα, δεμένα στα κρεβάτια τους με αλυσίδες και κλειδωνιές σε ένα σκοτεινό και βρόμικο.

Τόσο ο 57χρονος πατέρας όσο και η 49χρονη μητέρα δεν ήταν σε θέσει να δώσουν ικανοποιητικές απαντήσεις και συνελήφθησαν ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες που αφορούν βασανιστήρια και παιδική κακοποίηση.

Οι γονείς του 57χρονου πατέρα, δήλωσαν στο ABC News έκπληκτοι και σοκαρισμένοι με τους ισχυρισμούς κατά του παιδιού τους, ενώ ανέφεραν ότι δεν είχαν δει το ζευγάρι από τότε που τους επισκέφθηκαν στην Καλιφόρνια πριν από μερικά χρόνια. Ακόμη, είπαν ότι διατηρούσαν τακτική τηλεφωνική επαφή με το ζευγάρι, όχι όμως και με τα εγγόνια ενώ φαίνεται να πίστευαν ότι τα εγγόνια τους δεν πήγαιναν σχολείο αφού εκπαιδεύονταν στο σπίτι.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ του CBS News:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top