ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι εξελίξεις με Σετού και στο βάθος ο Αμπντελαουί

Οι εξελίξεις με Σετού και στο βάθος ο Αμπντελαουί

Στην Κύπρο αναμένεται να βρίσκεται αύριο (17/1) ο Ζουλιέν Σετού μιας και όπως φαίνεται η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί ασχέτως τι θα προκύψει με την περίπτωση Σιβού.

Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα είναι στο νησί μας της επόμενες ώρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Για την ώρα πάντως δεν έχει φθάσει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία της Ανόρθωσης για τον Σιβού, έτσι αν δεν αποχωρήσει ο Νιγηριανός ο Λέβι θα μπορεί να τον υπολογίζει και για τη μεσαία γραμμή ως μία επιπλέον λύση. Θυμίζουμε ότι η Ανόρθωση έδωσε διορία στην πλευρά του ποδοσφαιριστή να φέρει πρόταση μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου αν θέλει να αποχωρήσει.

Η περίπτωση Αμπντελαουί
Στην Ανόρθωση θέλουν να κλείσουν το θέμα του βασικού επιθετικού όσο γίνεται πιο νωρίς όμως δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν μία κίνηση που δεν θα είναι απολύτως σίγουροι. Γι’ αυτό και δείχνουν ιδιαίτερη υπομονή στην περίπτωση του Μοστάφα Αμπντελαουί. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη, όμως η περίπτωση του δεν έχει «ναυαγήσει».

Στην Ανόρθωση θα περιμένουν ακόμη μερικές μέρες καθώς έτσι κι αλλιώς δεν έχουν εντοπίσει κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση. Ο Λέβι θέλει Αμπντελαουί καθώς θεωρεί ότι είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά με τα γκολ του.

Με σοβαρότητα κόντρα στην Αγία Νάπα
Η Ανόρθωση επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι στην αναμέτρηση με την Αγία Νάπα. Το 3-2 του πρώτου αγώνα δεν εξασφαλίζει πρόκριση και γι’ αυτό ο Ισραηλινός τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Εκτός είναι οι Παλάνκα, Γκάντζεφ και Ράγιος. Με το μικρό ρόστερ που έχει η «Κυρία» και να ήθελε να κάνει μαζεμένες αλλαγές δεν μπορεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top