ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι σημαντικές επιστροφές στον Απόλλωνα και οι απόντες στο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια!

Οι σημαντικές επιστροφές στον Απόλλωνα και οι απόντες στο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια!

Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει αύριο (17/1) την Ομόνοια στο Τσίρειο, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι. Ποιοι επιστρέφουν και ποιοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Δύο πολύ σημαντικές επιστροφές σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση μετρά ο Σοφρώνης Αυγουστή καθώς ο Εστεμπάν Σακέτι και ο Άλεξ Ντα Σίλβα είναι στην διάθεση του κύπριου τεχνικού. Ο Αργεντίνος μεσοαμυντικός εξέτισε την ποινή του ενώ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που ταλαιπωρείτο από γαστρεντερίτιδα δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού.

Έλειψαν από τον Απόλλωνα οι επινοήσεις του Ντα Σίλβα και η δεινότητά του στα στημένα ενώ η απουσία του Σακέτι εμφανέστατη καθώς το «σκυλί» στην μεσαία γραμμή «καταπίνει» πολλά χιλιόμετρα κάθε παιχνίδι. Ο κ. Αυγουστή ευελπιστά πως με την επάνοδό τους θα συνεισφέρουν τα μέγιστα και θα ωθήσουν τον Απόλλωνα να επιστρέψει στις νίκες.

H προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση. Εκτός από την αποστολή για το ντέρμπι έμειναν οι Μαρτίνεζ, Άλαν, Πιτσιάν και Κοζακάρου οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αφού όταν ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική δεν ήταν εγγεγραμμένοι στο ρόστερ της ομάδας. Επίσης εκτός είναι και ο Γιώργος Βασιλείου αφού ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top