ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίμενε πως και πως το πακέτο με την κοκαΐνη – 12 χρόνια φυλάκιση στον ταχυδρομικό υπάλληλο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίμενε πως και πως το πακέτο με την κοκαΐνη – 12 χρόνια φυλάκιση στον ταχυδρομικό υπάλληλο

Η επίμονη αναζήτηση του πακέτου με κοκαΐνη που έφτασε από την Αίγυπτο ήταν αρκετή για να επικυρώσει το Ανώτατο Δικαστήριο την καταδίκη ταχυδρομικού υπαλλήλου.

Το Εφετείο επικύρωσε την ποινή της 12ετούς φυλάκισης που επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στον ταχυδρομικό υπάλληλο που ενεπλάκη στην υπόθεση πακέτου που εντοπίστηκε στις 11/9/2014 στο αεροδρόμιο Λάρνακας και περιείχε κοκαΐνη βάρους 1.253 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο υπάλληλος αναζητούσε επανειλημμένως τον φάκελο τόσο από το ταχυδρομείο της Προδρόμου όσο και από τους λειτουργούς που είναι συνάδελφοί του, ενώ σύμφωνα με το Κακουργιοδικείο «υπήρξε συνεχής, επίμονη και σταθερή προσπάθεια του εφεσείοντα, ο οποίος κατείχε τον αριθμό ανίχνευσης του φακέλου, να τον παραλάβει και να τον θέσει υπό την κατοχή του».

Μετά την καταδίκη του ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση, όμως το Εφετείο, απορρίπτοντάς την, υπέδειξε ότι «ορθά το Κακουργιοδικείο προσμέτρησε ως σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι στον επίδικο φάκελο υπήρχαν στοιχεία παραπλανητικά ή ανύπαρκτα με απώτερο στόχο το δέμα να μην ακολουθήσει τη φυσιολογική και νενονισμένη διαδικασία. Ιδιαίτερη σημασία είχε βεβαίως και η αναγραφή της οδού –που προηγουμένως έμενε ο εφεσείων- με τον αριθμό να παραπέμπει σε άδειο οικόπεδο».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top