LIFESTYLE

Έξαλλος ο Κύπριος νικητής του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Κάποιοι τον χλευάζουν

Έξαλλος ο Κύπριος νικητής του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Κάποιοι τον χλευάζουν

Ο Μάριος Μιλτιάδους, ο Κύπριος χορογράφος της ομάδας "House of Drama" κατάφερε να πετύχει το ακατόρθωτο, αλλά ορισμένοι δεν τον εκτιμούν...

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Μάριος Μιλτιάδου Bimboy, ο άνθρωπος που κατάφερε να ξεσηκώσει Ελλάδα και Κύπρο με τις χορογραφίες του στο talent show Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: "Στην πορεία θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να υποβιβάσουν την επιτυχία σου, να την μειώσουν ή να την χλευάσουν -σιγά το πράγμα, και τι κατάφερε εξάλλου?''

Και συνέχισε ο χορογράφος των "House of Drama": "Άσε που δεν το κάνει και σωστά- ή θα προσπαθήσουν να πάρουν την δόξα της δικής σου δουλειάς και του αγώνα που εσύ ξεκίνησες πριν 7 χρόνια…".

Ο Κύπριος χορογράφος και χοροδιδάσκαλος ξεδίπλωσε τον τρόπο σκέψης του ολοκληρώνοντας το post του και τονίζοντας: "Αλλά αν πάρεις την απόφαση και συγκεντρωθείς στον στόχο σου συνεχίζοντας να κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς και σε γεμίζει τότε μια μέρα θα φτάσεις εκεί που σου αξίζει και θα καταλάβεις ότι έφτασες εκεί εξαιτίας του εαυτού σου και των ανθρώπων που επέλεξαν να σε αγαπούν, να σε βοηθούν και να σε υποστηρίζουν. Και αυτό είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα στον κόσμο.''.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top