ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί μέχρι την δίκη ο 19χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί μέχρι την δίκη ο 19χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τετάρτη 17/1, 19χρονος από χωριό της Επαρχίας Πάφου που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση τραυματισμού του πατέρα του, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε για την 31η Ιανουαρίου του 2018 τη συνέχιση της διαδικασίας, ημερομηνία κατά την οποία ο 19χρονος θα παρουσιαστεί στο Δικαστήριο προκειμένου να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Διέταξε επίσης, όπως μέχρι τότε ο 19χρονος παραμείνει υπό κράτηση. 

Θυμίζουμε ότι, το επεισόδιο μεταξύ γιου και πατέρα, σημειώθηκε την Τετάρτη 29/11/2017 στην οικία της οικογένειας στην Πάφο, παρουσία τόσο της μητέρας του 19χρονου και συζύγου του 48χρονου, όσο και άλλων συγγενών.

Οι δύο άντρες, φέρεται αρχικά να λογομάχησαν και στην συνέχεια ο 19χρονος να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν καθηλωμένος σε τροχοκάθισμα.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top