ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

35 χρόνια της εταιρείας Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα - Εκδήλωση για το προσωπικό

35 χρόνια της εταιρείας Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα - Εκδήλωση για το προσωπικό

Τα 35χρονα της εταιρείας Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα, γνωστή για τις δημιουργίες της στην αγορά μέσα από την προϊοντική κατηγορία παραγωγής ΑΛΑΜΠΡΑ και τη σειρά αυθεντικών παραδοσιακών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ», γιόρτασαν περισσότερα από 170 μέλη του προσωπικού της εταιρείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ» στην Αλάμπρα.

Η εκδήλωση περιλάμβανε φαγητό, μουσική και χορό, με όλους τους παρευρισκόμενους να διασκεδάζουν και να χαλαρώνουν μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν πέντε υπάλληλοι για την πολύχρονη προσφορά τους στην εταιρεία, αλλά και για το ήθος και την αφοσίωση που επιδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια. Ως αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής τους και των χρόνων υπηρεσίας τους, αλλά και ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού, τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα από τη Διεύθυνση της εταιρείας.

Σήμερα, έχοντας στο ενεργητικό της 10 βραβεία εξαγωγών, η Γαλακτοβιομηχανία Α/φοι Πέτρου αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εξαγωγής χαλλουμιού στην Κύπρο και συνεχίζει να πρωτοπορεί καλύπτοντας τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Παράλληλα, δεν παύει να προσφέρει ακούραστα το πάθος για την παράδοση σε όλες τις δραστηριότητές της, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, στηρίζοντας περίπου 500 κτηνοτροφικές μονάδες στο νησί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top