ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να το κρατήσουμε ανοιχτό» - Κλείνει ιστορικό Κυπριακό εστιατόριο στην Αγγλία

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να το κρατήσουμε ανοιχτό» - Κλείνει ιστορικό Κυπριακό εστιατόριο  στην Αγγλία

Μετά από πολλά χρόνια ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια που σερβίρουν Κυπριακή κουζίνα  κατεβάζει οριστικά ρολά αφού οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να το κρατήσουν άλλο ζωντανό.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρόκειται για το ιστορικό εστιατόριο «Troodos Taverna» το οποίο βρίσκεται στο Leicester και όπως ανακοινώθηκε θα αναστείλει τη λειτουργία στις 23 Φεβρουαρίου.

Το εστιατόριο όπως γράφει δημοσίευμα στην Αγγλία είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για τις γεύσεις και τους μεζέδες που προσφέρει αλλά και για την ιδιαίτερη μουσική που «ντύνει» την όλη ατμόσφαιρα του χώρου.

Όπως σημειώνεται είναι ένα μαγαζί το οποίο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του TripAdvisor με βαθμολογία 4,5/5 ή εξαιρετικό και διευθύνεται από τον Περικλή Περικλέους και τη γυναίκα του Άντρη.

Ο πατέρας του Κύπριου ιδιοκτήτη Λεωνίδας μετανάστευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1958, δουλεύοντας σε εστιατόρια του Λονδίνου πριν ανοίξει το δικό του μαγαζί με fish&chips το 1968.

Αργότερα άνοιξε το «Troodos Taverna» το 1986 για να δώσει μια γεύση από Κύπρο στο Λέστερ, όμως οι σημερινοί διαχειριστές αποφάσισαν ότι δεν μπορούνα τον κρατήσουν άλλο ανοιχτό.

«Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι η 23η Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία μέρα λειτουργία του εστιατορίου καθώς αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία του. Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες και όσους γίναμε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε να σας δούμε για μια τελευταία φορά πριν το οριστικό κλείσιμο» αναφέρει ανακοίνωση των ιδιοκτητών του «Troodos Taverna»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top