ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ DREAMBOX: Ανανεώθηκε η κράτηση για τους δύο υπόπτους

ΥΠΟΘΕΣΗ DREAMBOX: Ανανεώθηκε η κράτηση για τους δύο υπόπτους

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και ανανέωσε το Δικαστικό διάταγμα κράτησης δύο προσώπων ηλικίας 49 και 53 χρόνων για περίοδο πέντε ημερών σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση για τα παράνομα συνδρομητικά κανάλια.

Οι κατηγορίες αφορούν τα αδικήματα παράνομου διαμοιρασμού σήματος συνδρομητικών καναλιών, παράνομης κατοχής κεντρικών εξυπηρετητών σέρβερ που διαμοιράζουν παράνομα σήμα συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών , συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης παρέμβασης σε δεδομένα συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών Τα αδικήματα είναι κατά παράβαση του περί της παρεμπόδισης και καταπολέμησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Νόμου και Παράνομης δημιουργίας αρχείου προσωπικών δεδομένων χωρίς γνωστοποίηση προς τον Έφορο Προσωπικών Δεδομένων.

Οι 49χρονος και 53χρονος είχαν συλληφθεί στις 9 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας, η οποία διεξήχθη σε τρεις επαρχίες της Κύπρου και στην οποία συμμετείχαν μέλη της κινητής μονάδας (Mobile Office) της Europol.

Σε συνεργασία με τη Europol, την ίδια μέρα, 9 Ιανουαρίου, 2018, είχαν διενεργηθεί ταυτόχρονα επιχειρήσεις και σε τρεις άλλες χώρες κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εναντίον του 49χρονου και 53χρονου, είχε αρχικά εκδοθεί Δικαστικό διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο επτά ημερών από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στις 11 Ιανουαρίου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top