ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα δεδομένα με Τρίσκο-Ακοράν, η αποφυγή των λαθών και το μέτρο της ΚΟΠ που δεν επηρεάζει την ΑΕΚ!

Τα δεδομένα με Τρίσκο-Ακοράν, η αποφυγή των λαθών και το μέτρο της ΚΟΠ που δεν επηρεάζει την ΑΕΚ!

Την ερχόμενη Κυριακή (21/1) η ΑΕΚ θα πάει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ σε ένα ντέρμπι που θα γίνει στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Οι δύο αμφίβολοι ποδοσφαιριστές ήταν ο Ιβάν Τρισκόφσκι και ο Ακοράν Ρέγιες, όμως αμφότεροι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα στην σημερινή (18/1) προπόνηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ. Εναπόκειται στην κρίση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ αν θα τους χρησιμοποιήσει και στην αρχική ενδεκάδα και κατά πόσο θα τους κρίνει έτοιμους να ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ο Βάσκος τεχνικός γνωρίζει καλά τον αντίπαλό του και ποια είναι τα δυνατά και αδύνατά του σημεία. Καθ’όλη την διάρκεια της εβδομάδας εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του τι πρέπει να κάνουν για να φύγουν με το μεγάλο διπλό από το ΓΣΠ και όλοι στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο ευελπιστούν πως οι παίχτες θα ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή στο πρωτάθλημα και το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ οφείλει να μειώσει τα ατομικά και ομαδικά λάθη για να μην δώσει δικαιώμα στον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι, ένας αντίπαλος που διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας.

Όσον αφορά το κεφάλαιο κόσμος, η διοίκηση της ομάδας περιμένει πως οι ΑΕΚτζήδες θα δώσουν το παρών τους και θα στηρίξουν την δύσκολη προσπάθεια που θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές για νίκη. Το μέτρο της ΚΟΠ έδειξε να μην επηρεάζει τον κόσμο της ΑΕΚ καθώς στο προηγούμενο (και πρώτο) ντέρμπι της ομάδας που εφαρμόστηκε το μέτρο αυτό (κόντρα στην Ανόρθωση) οι οπαδοί των κιτρινοπράσινων ανταποκρίθηκαν (περίπου 700 άτομα έδωσαν το παρών τους). 

Απομένουν ακόμη δύο πρωινές προπονήσεις και η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top