ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αέρα κορυφής και ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Με αέρα κορυφής και ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Πριν από τρεις μήνες περίπου (28/10) μετά την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι με τον Εθνικό Άχνας (προηγήθηκε η ήττα από την ΑΕΚ) πάνω από τον Αρχάγγελο άρχισαν να πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα και η αμφισβήτηση και ο προβληματισμός στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο ήταν εντονότατος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Μετά από 73μέρες όμως φαίνεται ότι όλα αλλάζουν εντελώς… Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη άφησαν για τα καλά πίσω τους τις κακές μέρες και με την αγωνιστική τους βελτίωση κατάφεραν μετά από 8μήνες να «αναπνεύσουν» αέρα κορυφής.

Το συγκρότημα του Ελλαδίτη τεχνικού παρά τις όποιες απουσίες (13 στο σύνολο) κατάφερε να δείξει την ποιότητα του και το βάθος που έχει στο φετινό του ρόστερ. Η νίκη με ανατροπή κόντρα στην ΑΕΛ ήταν αρκετά σημαντική για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και δεύτερος ότι θα πάνε στα ντέρμπι που ακολουθούν με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα (δις) με τον αέρα και την ψυχολογία της κορυφής.

Αυτό που προέχει φυσικά πριν τις δύο αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα είναι το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ.

Σίγουρα η αποστολή που περιμένει τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά δύσκολη, όμως ο τεχνικός των «γαλαζοκίτρινων» και πολύ περισσότερο οι ποδοσφαιριστές του δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν την ρεβάνς του πρώτου παιχνιδιού (3-1 στο «ΑΕΚ Αρένα) για να απομακρύνουν έναν βασικό αντίπαλο για τον τίτλο από την κορυφή.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει αρκετές επιλογές για το εν λόγω ντέρμπι, αρχίζοντας ήδη τις σκέψεις για το πλάνο που θα ακολουθήσει για να «χτυπήσει» το ματς και να απαντήσει της ΑΕΚ με το ίδιο νόμισμα στο ΓΣΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top