ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μεταγραφικό παζλ και οι αγωνιστικοί «πονοκεφάλοι» του Λέβι

Το μεταγραφικό παζλ και οι αγωνιστικοί «πονοκεφάλοι» του Λέβι

Μπορεί το αγωνιστικό και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας να είναι αυτό που «καίει» περισσότερο τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, όμως παράλληλα τρέχουν και τα θέματα προγραμματισμού για την ενίσχυση της «Κυρίας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Στον Βαρωσιώτικο σύλλογο ήδη ανακοινώθηκε ο Σλοβάκος επιθετικός Μίχαλ Ντουρίς (Δείτε Εδώ), ενώ έπονται και οι ανακοινώσεις για τους Σέτου και Ιγκιεμπόρ οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα με την «Κυρία» και αναμένονται τα επόμενα 24ώρα στην Κύπρο για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.

Στην Ανόρθωση φυσικά σκέφτονται να προχωρήσουν και σε τέταρτη κίνηση τον Ιανουάριο που θα αφορά ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται ως εξτρέμ. Όσον αφορά το θέμα των αποχωρήσεων, ως γνωστόν έφυγε ο Μπανταλόφσκι ενώ αναμένεται ότι θα δουν την πόρτα εξόδου οι Άλβες και Παλάνγκα και πολύ πιθανόν ο Σιβού (μεταγραφή).

Τα δεδομένα με Σιβού

Για το κεφάλαιο μεταγραφής Σιβού, στο τραπέζι υπάρχει πρόταση από την Τούρκικη  Μπούρσασπορ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα συμφωνημένο καθώς ο Βαρωσιώτικος και ο Τούρκικος σύλλογος φαίνεται πως έχουν κάποια διαφορά πάνω στο οικονομικό κομμάτι.

Πάντως τις εξελίξεις βλέπουν άλλες δύο ομάδες από Τουρκία και περιμένουν στην γωνιά. Οι επόμενες μέρες αναμένονται καθοριστικές και πολύ πιθανόν στα μέσα της άλλης βδομάδας να υπάρξουν νεότερα για το θέμα μεταγραφής Σιβού.

Το αγωνιστικό

Πέραν του μεταγραφικού σχεδιασμού, στην Ανόρθωση προετοιμάζονται και για το ματς με τον Εθνικό Άχνας με την ομάδα του Ρόνι Λέβι να έχει αρκετά προβλήματα και με τις απουσίες που έχει ο Ισραηλινός τεχνικός να μην βγάζει ούτε καν ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα ο Ράγιος, Γκάντσεφ, Παλάνγκα, Αρτυματάς, Σισέ, Καλό (τιμωρημένος) και Οικονομίδης (τιμωρημένος) θα είναι εκτός με τον κόουτς της Ανόρθωσης να “πονοκεφαλιάζει” για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του απέναντι στην προσφυγική ομάδα.

Πάντως στο επερχόμενο ματς αναμένεται να δούμε μια εντελώς διαφορετική Ανόρθωση από τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως ο στόχος για την «Κυρία» θα είναι μόνο η νίκη και η επιστροφή στα τρίποντα που θα την κρατήσουν κοντά στις πρώτες προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας και κοντά στην κορυφή.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Είκοσι νέοι Δήμοι, πέντε Επαρχιακοί Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ), τριάντα Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων συνθέτουν τη νέα εικόνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, που θα πάρει σάρκα και οστά μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, που σηματοδοτούν μια νέα αρχή όσον αφορά στους δήμους και στις κοινότητες της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top