ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεθυσμένος οδηγός ‘κίνδυνος-θάνατος’ - Εγκλωβίστηκαν στο δεύτερο όχημα τροχαίου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεθυσμένος οδηγός ‘κίνδυνος-θάνατος’ - Εγκλωβίστηκαν στο δεύτερο όχημα τροχαίου

Οδηγός με 79 μιλιγκράμ αλκοόλης στο αίμα του προκάλεσε δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε κάποιο σημείο του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε Ελληνοκύπριος κτύπησε το πίσω μέρος οχήματος που προπορευόταν στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, άνδρας και γυναίκα.

Συνεπεία του ατυχήματος, ήταν το προπορευόμενο όχημα να κτυπήσει αριστερά σύμφωνα με την πορεία του σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί στη μέση του αυτοκινητόδρομου.

Το δεύτερο όχημα στριφογύρισε εντός του αυτοκινητόδρομου στη συνέχεια κτύπησε σε τσιμεντένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε.

Οι δυο επιβαίνοντες του προπορευόμενου αυτοκινήτου εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Οι τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το δυστύχημα διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 85 μιλιγκράμ και τελικό έλεγχο 79 αντί 22 που είναι το όριο. Ο οδηγός δεν θέλησε να εξεταστεί από γιατρό και αφού υπέγραψε με δική του ευθύνη, αποχώρησε από το Νοσοκομείο.

Ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος, στρατιωτικός από την Ελλάδα εξετάστηκε από τους γιατρούς και απολύθηκε με οδηγίες, ενώ η συνοδηγός υπέστη κάταγμα αυχένα και κρατήθηκε για νοσηλεία στον ορθοπεδικό θάλαμο του Νοσοκομείου.

Τα κτυπημένα οχήματα μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ο οποίος και εξετάζει την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top