ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ξορκίσει την «κατάρα» των πέντε!

Να ξορκίσει την «κατάρα» των πέντε!

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι την δεδομένη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Αυτό το μαρτυρούν τα αποτελέσματα του το τελευταίο 3μηνο αφού μετρά 14 σερί αγώνες χωρίς ήττα έχοντας 12 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Τελευταία ήττα του ΑΠΟΕΛ ήταν με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Αρένα το 3-1 στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής παιχνίδι που έγινε στις 21 Οκτωβρίου και την οποία φιλοξενεί την Κυριακή στο ΓΣΠ θέλοντας να πάρει ρεβάνς και να την απομακρύνει και άλλο από την κορυφή.

Τα δεδομένα δύσκολα όπως και σε κάθε μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ να έχει να αντιμετωπίσει και την “κατάρα” των πέντε τελευταίων αγώνων κόντρα στην ΑΕΚ. Οι γαλαζοκίτρινοι σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη έχοντας 3 ισοπαλίες και 2 ήττες και αυτό τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για να βάλουν φρένο στην αήττητη πορεία της ΑΕΚ.

Την τελευταία φορά που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ ήταν στις 28 Απριλίου 2015 στο ντέρμπι τίτλου όταν επικράτησε με 2-0 στο ΓΣΠ με σκόρερ τους Πιέρο και Γιαννιώτα.

Στον πάγκο βρισκόταν το δίδυμο Κωστή – Σατσιά οι οποίοι είχαν αντικαταστήσει τον Τιμούρ Κετσπάγια. Πλέον με προπονητή τον Δώνη ο ΑΠΟΕΛ καλείται να πάρει τη νίκη και να απαντήσει ξανά σε όλους τους επικριτές του όταν στις αρχές Δεκεμβρίου και παρά την αήττητη πορεία του θεωρούσαν ότι δεν έχει τις αντοχές για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top