ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μαστίγιο και καρότο» από Αγγελόπουλους σε προπονητή και παίκτες

«Μαστίγιο και καρότο» από Αγγελόπουλους σε προπονητή και παίκτες

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έθεσαν παίκτες και Σφαιρόπουλο προ των ευθυνών τους για την άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού. Από τη μια πάντως ζήτησαν εξηγήσεις, από την άλλη προσέφεραν απλόχερα στήριξη.

Η νέα συντριβή του Ολυμπιακού στη Euroleague από την Χίμκι, έφερε την αντίδραση των διοικητικών ηγετών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Η απογοήτευση που υπήρχε το βράδυ της Πέμπτης (18/1) έδωσε τη θέση της σε… κράξιμο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού γύρισε από τη Μόσχα και το μενού για της Παρασκευής (19/1) περιλάμβανε συνεχόμενα τετ-α-τετ και διαλόγους εφ’ όλης της ύλης μεταξύ των Αγγελόπουλων, του Σφαιρόπουλου και των αρχηγών.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες της ομάδας μίλησαν πρώτα με τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ ακολούθησε τετ-α-τετ με τους αρχηγούς, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Στην κουβέντα με τον Σφαιρόπουλο τέθηκαν όλα τα «καυτά» θέματα επί τάπητος, αναλύθηκαν τα αίτια της άσχημης παρουσίας των τελευταίων εβδομάδων και τον ρώτησαν μάλιστα αν εκτιμά ότι χρειάζεται παίκτη!

Πάντως, σε όλες τις συζητήσεις, ξεκαθαρίστηκε πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και πως όλα τα μέλη της ομάδας πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για την εικόνα των τελευταίων εβδομάδων.

Ουσιαστικά, η ήττα και το -28 από την Χίμκι… ξεχείλισε το ποτήρι που είχε αρχίσει να γεμίζει με την κακή εικόνα της ομάδας στο τελευταίο διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε προηγηθεί ο διασυρμός από την Μπασκόνια και η πολύ εύκολη ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Πάντως, οι Αγγελόπουλοι στηρίζουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και δεν τίθεται θέμα αλλαγής του, αλλά ξεκαθάρισαν στις κουβέντες που είχαν μαζί του και με τους αρχηγούς πως πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για την αλλαγή της κατάστασης, σε μία μορφή… τελευταίας προειδοποίησης.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top