ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το οδικό δίκτυο – Μόνο με αλυσίδες στο Τρόοδος

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το οδικό δίκτυο – Μόνο με αλυσίδες στο Τρόοδος

Ο παγετός που έχει σχηματιστεί σε διάφορες ορεινές περιοχές, προκαλεί κάποια προβλήματα στην διακίνηση των οχημάτων.

 Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει πως, οι δρόμοι, Καρβουνά - Τροόδους, Προδρόμου - Τροόδους, Πλατρών - Τροόδους, Κακοπετριάς - Rinewood και Πεδουλά - Κύκκου - Κάμπου, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Λόγω παγετού επίσης, που εμφανίζεται σε ορισμένα σημεία του δρόμου Παλαιχωρίου - Αγρού, ο δρόμος έχει καταστεί επικίνδυνος, γι' αυτό οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, δεν παρατηρούνται οποιαδήποτε άλλα σοβαρά προβλήματα, πέραν από κάποια οδικά έργα που επηρεάζουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Στη Λεμεσό, διεξάγονται εργασίες μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός), για την κατασκευή του παράλληλου δρόμου, που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Επίσης, λόγω κατασκευής του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, διεξάγονται εργασίες από τη συμβολή της οδού Αγίας Παρασκευής, με την οδό Μύλου, μέχρι την οδό Τηλλυρίας και από την οδό Ψαρών, μέχρι την οδό Ισαβέλλας. Στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί προσωρινές ασφαλτοστρωμένες λωρίδες κυκλοφορίας για την απρόσκοπτη κίνηση της τροχαίας.

Τέλος, στη Λευκωσία, από τις 16:00 το απογευμα του Σαββάτου μέχρι και τις 10π.μ. αύριο, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στη λεωφόρο Λεμεσού, από τη συμβολή με τη λεωφόρο Αγλαντζιάς, μέχρι τη συμβολή με τη λεωφόρο ΡΙΚ και στη λεωφόρο Αγλαντζιάς, από τη συμβολή με τη λεωφόρο Λεμεσού με κατευθύνση προς  Αγλαντζιά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι δρόμοι  θα είναι κλειστοί  και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top