ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τον… «παράδεισο στην κόλαση» η Λιντς του Κρίστιανσεν!

Από τον… «παράδεισο στην κόλαση» η Λιντς του Κρίστιανσεν!

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι με χιτσκοκικό φινάλε, η Λιντς του Τόμας Κρίστιανσεν ηττήθηκε στην έδρα της από τη Μίλγουολ με 3-4, παρότι προηγήθηκε στο σκορ με 3-2.

Η Λίντς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Α΄ ημίχρονο με 0-2, με τέρματα των Ο΄ Μπράιαν στο 17΄ και Γκρέγκορι στο 42΄, ενώ έμεινε και με δέκα παίκτες στο 37΄, λόγω αποβολής του Κούπερ με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Όλα πλέον έμοιαζαν… “βουνό” για τη Λίντς στο Β΄ ημίχρονο, όμως με επική αντεπίθεση στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Κρίστιανσεν πέτυχε νωρίς τρία γκολ, έκανε το 3-2 και πήγε να κάνει μία τρομερή ανατροπή, με τέρματα των Λασόγκα (46΄ και 62΄) και Ρουφ (55΄), όμως δεν άντεξε μέχρι τέλους.

Η Μίλγουολ πίεσε μετά το 3-2, όντας και με παίκτη περισσότερο και κατάφερε εν τέλει να “αποδράσει” με ένα σπουδαίο διπλό, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης!

Συγκεκριμένα, σκόραρε στο 87΄ με τον Έλιοτ και στο 90΄+2΄ με τον Γουάλας, έγραψε το 3-4 και άφησε… «σύξυλους» τους γηπεδούχους, οι οποίοι τα έδωσαν όλα για το βαθμολογικό κέρδος, αλλά στο τέλος δεν άντεξαν και έμειναν με άδεια χέρια…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top