ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΤΡΟΧΑΙΟ: Σοβαρά στο νοσοκομείο δύο 17χρονες

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΤΡΟΧΑΙΟ: Σοβαρά στο νοσοκομείο δύο 17χρονες

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο 17χρονες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 14:30, το Σάββατο (20/1), στο χωριό Καντού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μια εκ των δυο ανηλίκων, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη Λεωφόρο Τροόδους με δυτική κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, το οποίο κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα.

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τις νεαρές στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Από τη σύγκρουση, η επίσης 17χρονη συνοδηγός υπέστη συμπίεση αριστερού πνεύμονα, ενώ η ανήλικη οδηγός υποβλήθηκε σε εξέταση αξονικού τομογράφου, με την κατάσταση των δύο κοριτσιών να κρίνεται σοβαρή.

Να αναφέρουμε ότι , η ανήλικη σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, πήρε τα κλειδιά του οχήματος των γονέων της, χωρίς τη συγκατάθεση τους ενώ αυτοί απουσίαζαν από το σπίτι.

Ι. Μάντζιηπα

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top