ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιχείρηση Αστυνομίας για σύλληψη διαρρηκτών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιχείρηση  Αστυνομίας για σύλληψη διαρρηκτών

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου 20/1 στη Λεμεσό, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να περικυκλώσουν οικία, στην οποία υπήρχε η πληροφορία ότι εντός της υπήρχαν διαρρήκτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου 20/1, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να περικυκλώσουν οικία στην περιοχή Καλογήρων στη Λεμεσό.

Της κινητοποίησης, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, προηγήθηκαν τουλάχιστο δύο χτύπημα διαρρηκτών στη περιοχή, έτσι οι αρχές βρίσκονταν σε επαγρύπνηση.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, 42χρονος κατάγγειλε στην Αστυνομία ότι, μεταξύ των ωρών 17:30 και 19:10 το Σάββατο 20/1, άγνωστοι αφού διέρρηξαν την οικία του, στην περιοχή Καλογληρων στη Γερμασόγεια έκλεψαν δύο ρολόγια αξίας 11 χιλιάδων ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Δεύτερη καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της Αστυνομίας, γύρω στις 19:00, από Βρετανίδα που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, ανέφερε ότι άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν την οικία της στην περιοχή Γερμασόγειας.

Πάντως, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν από την περιοχή, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει τις υποθέσεις, που πολύ πιθανόν να συνδέονται μεταξύ τους.

ToThemaOnline

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top