ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αναστασιάδης: 'Δεν αποκλείω συνεργασία με ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ' – Αναφορές για Καρογιάν

Αναστασιάδης: 'Δεν αποκλείω συνεργασία με ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ' – Αναφορές για Καρογιάν

“Εγώ δεν κουνώ τα πόδια μου προτού καβαλήσω το άλογο” ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα λέγονται για επαφές με Καρογιάν, ενώ δεν αποκλείει συνεργασία με καμιά πολιτική δύναμη.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Φιλελεύθερος”, ο Πρόεδρος Ανασταστασιάδης, μετά από σχετική ερώτηση για τα όσα λέγονται περί επαφών με τον Μάριο Καρογιάν και υποσχέσεις για το Υπουργείο Εξωτερικών, ανέφερε χαρακτηριστικά “Εγώ δεν κουνώ τα πόδια μου προτού καβαλήσω το άλογο”.

“Ουδεμία επαφή με πολιτικές δυνάμεις”, απάντησε ο κ. Αναστασιάδης μετά από ερώτηση για το αν έχει γίνει οποιαδήποτε διεργασία με δυνάμεις ενόψει δεύτερου γύρου, ενώ συμπλήρωσε ότι αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι είναι ότι οι εποχές που οι κομματικές ηγεσίες καθοδηγούσαν τους οπαδούς τους, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να συνεργαστεί με όλους, εφόσον επανεκλέγει, χωρίς να αποκλείει ούτε το ΑΚΕΛ, ούτε το ΔΗΚΟ, ούτε καμία άλλη των πολιτικών δυνάμεων, ενώ σε άλλη ερώτηση ανέφερε ότι έχει ξεπεράσει τις ιδεολογικές αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Στα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να διαφέρει από άλλες υποψηφιότητες, ο Νίκος Αναστασιάδης συμπεριλαμβάνει την πείρα που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας και το έργο που έχει παραχθεί, τονίζοντας τη συμβολή των πολιτικών δυνάμεων σε αυτό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top