LIFESTYLE

Ο Τανιμανίδης αιφνιδίασε τους παίκτες του Survivor με τις αλλαγές στο reality - VIDEO

Ο Τανιμανίδης αιφνιδίασε τους παίκτες του Survivor με τις αλλαγές στο reality - VIDEO

"Φέτος το παιχνίδι παίζεται κάπως διαφορετικά" είπε ο Τανιμανίδης και οι παίκτες έμειναν άφωνοι...

Μετά το συγκλονιστικό αγώνισμα που είδαμε όλες μας χθες βράδυ στην μεγάλη πρεμιέρα του "Survivor 2" πραγματοποιήθηκε και το πρώτο συμβούλιο όπου ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες τις διαφορές που θα έχει το παιχνίδι επιβίωσης σε σχέση με το προηγούμενο.

"Το παιχνίδι φέτος παίζεται διαφορετικά. Υπάρχουν καινούργιες καταστάσεις που θα επηρεάσουν την πορεία σας στο "Survivor" και εξαρτάται από εσάς στο πώς θα τις διαχειριστείτε. Φέτος θα προστεθεί και ένα διαφορετικό έπαθλο, φέτος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστείτε για κάτι που θα σας λείπει πολύ. Θα έχετε τη δυνατότητα να αγωνιστείτε για το έπαθλο που θα σας χαρίσει κάποιες πολυτέλειες και θα είστε κοντά στον πολιτισμό. Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι ότι η ομάδα που χάνει παίζει την ατομική ασυλία και βγαίνουν δύο νικητές που δεν ψηφίζονται… φέτος δεν θα είναι δύο αλλά ένας ο νικητής της ατομικής ασυλίας. Ο δεύτερος παίκτης που θα παίρνει ατομική ασυλία θα βγαίνει αυτός με την καλύτερη απόδοση στα αγωνίσματα. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού… Το κάθε ματς αποκτάει καινούργιο νόημα για τον καθένα σας".

Ενώ έκλεισε λέγοντάς τους: "Θα προστεθούν παίκτες στις ομάδες σας που δεν ξέρετε ακόμα".

Δείτε τα σχετικά video:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top