Το κακό timing του ‘Survivor’ – Και σαμπάνιες και… πονοκέφαλος στο Σίγμα

Το κακό timing του ‘Survivor’ – Και σαμπάνιες και… πονοκέφαλος στο Σίγμα

Στον Παρισινό ανοίγουν σαμπάνιες! Η επιστροφή του «Survivor» ζάλισε τα μηχανάκια της Nielsen, που κατέγραψαν θρίαμβο στην πρεμιέρα του παιχνιδού.

Οι τηλεθεατές απέδειξαν ότι το «φαινόμενο» θα κάνει και φέτος περίπατο στον πίνακα τηλεθέασης, χαρίζοντας στο ριάλιτι εντυπωσιακά ποσοστά στην επίσημη πρώτη, που άγγιξε το 53.3% στα τέταρτα.

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο LifenewsCy.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE