ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μετά τον Θησέα ήρθε ο Εύελπις φέρνοντας καταιγίδες και χαλάζι

ΚΥΠΡΟΣ: Μετά τον Θησέα ήρθε ο Εύελπις φέρνοντας καταιγίδες και χαλάζι

Μετά τον ‘Θησέα’ έρχεται ο ‘Εύελπις’, από τα δυτικά – βορειοδυτικά του νησιού και φέρνει μαζί του βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ερασιτέχνη μετρολόγου Έρικ Κίτα, (kitasweather.com), από τις 14:00 της Δευτέρας 22/1, και μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης 23/1, αναμένεται ο κύριος όγκος των βροχών παγκύπρια, ενώ σε μερικές περιοχές βροχές και καταιγίδες αναμένονται μέχρι το πρωί της Τρίτης.


Αναμένονται επίσης καταιγίδες ,που σε αρκετές περιπτώσεις θα είναι έντονες και παρατεταμένες, ενώ θα συνοδεύονται από χαλάζι.

Όπως εξηγεί ο Έρικ Κίτας, το σύστημα που μας επηρεάζει ονομάστηκε Εύελπις και πήρε το όνομα του από την ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου» – στην οποία το KitasWeather είναι ενεργό μέλος – μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της ομάδας.

Με πληροφορίες από www.kitasweather.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top