ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστασιάδης: 'Σε Γαλλία και Γερμανία έγινε μόνο ένα debate - Ισπανία και Ιταλία κανένα'

Αναστασιάδης: 'Σε Γαλλία και Γερμανία έγινε μόνο ένα debate - Ισπανία και Ιταλία κανένα'

Αναμένει νηφάλια έκθεση θέσεων και οράματος από τη διακαναλική ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης που διεκδικεί επανεκλογή στην προεδρία, προσερχόμενος στο ΡΙΚ για τη διακαναλική συνέντευξη των πέντε βασικών υποψηφίων Προέδρων είπε ότι προσέρχεται στη διακαναλική "με την ελπίδα ότι μέσα από ένα νηφάλιο διάλογο θα μπορέσουμε να εκθέσουμε ο καθένας είτε τους οραματισμούς, είτε εμείς ως Κυβέρνηση τα επιτεύγματα της διακυβέρνησης".

Συνεχίζοντας διευκρίνισε ότι τα επιτεύγματα, επιτεύχθηκαν σε συνεργασία με τις πολιτικές δυνάμεις, τις συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις, τις θυσίες του λαού και γενικότερα με ένα συγκροτημένο και συγκεκριμένο σχεδιασμό.

Στη διακαναλική ακόμα θα εκθέσουμε το όραμα για την επόμενη πενταετία, συνέχισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δηλώνοντας βέβαιος ότι όλοι θα νιώθουμε ότι δεν υπάρχουν αντίπαλοι.

«Η δική μου πεποίθηση είναι ότι αντίπαλοι μας είναι τα προβλήματα του λαού», πρόσθεσε δηλώνοντας ότι επιθυμεί μέσα από νηφαλιότητα να κτίσουμε γέφυρες, να δημιουργήσουμε προοπτικές και προϋποθέσεις, έτσι ώστε η νέα πενταετία να μας βρει κοινά συνεργαζόμενους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του λαού.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Μαλά ότι επιθυμούσε περισσότερες τηλεμαχίες, αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ήθελε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως δεν θα πρέπει να νομίζουμε ότι στην Κύπρο ανακαλύπτουμε νέες διαδικασίες και παρατήρησε ότι στη Γαλλία έγινε ένα debate, στη Γερμανία έγινε ένα debate μεταξύ Μέρκελ – Σουλτς, στην Ιταλία δεν έγινε κανένα, στην Ισπανία δεν έγινε κανένα.

Περαιτέρω παρατήρησε ότι ο κάθε υποψήφιος είχε την ευκαιρία, καθώς τα ΜΜΕ «μας έδωσαν την ευκαιρία να εκθέσουμε τα προγράμματα μας, διευκρινίζοντας ότι αυτό που αποφεύγεται είναι συζητήσεις με χαρακτηρισμούς, καθώς άκουσε τόσα και τόσα και σκέφθηκε να διατηρηθεί ένα επίπεδο.

«Απόψε δίνεται η ευκαιρία στον καθένα να αναπτύξει τα όσα ο ίδιος πιστεύει, ότι μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχόμενος καλή επιτυχία.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top