ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΦΟΣ: Απολύθηκε ‘καντινιέρης’ σχολείου – Εξύβρισε τους μαθητές

ΠΑΦΟΣ: Απολύθηκε ‘καντινιέρης’ σχολείου – Εξύβρισε τους μαθητές

Ενέργησε άμεσα και αποφασίστηκα η Σχολική Εφορεία του σχολείου, όπου μαθητές και γονείς κατήγγειλαν τον κυλικειάρχη ότι εξύβρισε τους μικρούς.  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», μαθητές εξέφρασαν παράπονα στον καντινιέρη του σχολείου τους, ότι άργησε να προσέλθει στο πόστο του το διάλειμμα για να τους εξυπηρετήσει και αυτός αντέδρασε εξυβρίζοντας τους.

Οι μαθητές ενημέρωσαν τους γονείς τους για την υπόθεση και το θέμα έφτασε στην Σχολική Εφορεία, η οποία όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ενήργησε άμεσα και με αποφασιστικότητα και ο καντινιέρης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις.

Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε, με αποτέλεσμα η Σχολική Εφορεία να αποφασίσει την διακοπή του συμβολαίου του και να του επιβάλει μάλιστα και πρόστιμο 500 ευρώ.

Παράλληλα, προκήρυξε προσφορές για τη διαχείριση του κυλικείου.

*φώτο αρχείου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top