ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Megabet Plus: 1.82 over ΑΠΟΕΛ-Απόλλων, 2.46 over Ολυμπιακός-ΑΕΚ 11:26 – 24.01.2018

Megabet Plus: 1.82 over ΑΠΟΕΛ-Απόλλων, 2.46 over Ολυμπιακός-ΑΕΚ 11:26 – 24.01.2018

Μεγάλα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, με το μεγάλο ενδιαφέρον στην Κύπρο να επικεντρώνεται στο ΑΠΟΕΛ-Απόλλων.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο ντέρμπι που θα κρίνει σχεδόν τα πάντα αναφορικά με την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Στην Megabet Plus η απόδοση για το over δίνει 1.82, ενώ για το under είναι 1.99. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.68.

Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή τώρα για να λάβετε το ΜΠΟΝΟΥΣ των 100 ευρώ.

Άρσεναλ – Τσέλσι
Επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πρώτος αγώνας 0-0. Η Άρσεναλ που έχει μείνει πίσω στη μάχη της τετράδας στο πρωτάθλημα, αναμένεται ότι απόψε θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Στην Megabet Plus, η επιλογή του over προσφέρει 1.74, ενώ για το under δίνει 2.10. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.62.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και φαίνεται να έχει προβάδισμα απέναντι σε μια ΑΕΚ που βρίσκεται μέσα σε ένα κλίμα αμφισβήτησης. Αναφορικά με τις αποδόσεις των τερμάτων που θα σημειωθούν στην Megabet Plus το over είναι 2.46, ενώ το under είναι 1.51. Εάν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι η απόδοση δίνει 2.17.

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Πόρτο
Μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Είναι δύο ομάδες που δεν έχουν τον θεσμός στις προτεραιότητες τους, αλλά θα επιδιώξουν και οι δύο να πάνε στον τελικό του Σαββάτου κόντρα στην Σετούμπαλ. Στην Megabet Plus, η επιλογή του over προσφέρει 2.01, ενώ για το under δίνει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.76.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top