ΠΑΡΑ-THEMA

Ετοιμάζει «μπαμ» με Βουό

Ετοιμάζει «μπαμ» με Βουό

 Τις τελευταίες μέρες του στη Λαμία περνάει ο Πατρίκ Βουό, ο οποίος αναμένεται να αποδεσμευτεί για να μεταγραφεί στον Άρη Θεσσαλονίκης.

 

Ο Ιβοριανός επιθετικός μετά την απόκτηση του Μπούντνικ και την άμεση παρουσία του στην βασική ενδεκάδα αντιλήφθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Μπάμπη Τεννέ, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του.

Αυτή φαίνεται να είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης που παλεύει να ανέβει στα σαλόνια της Superleague και σίγουρα θα ενισχυθεί σημαντικά με τον ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε με επιτυχία και στη ΑΕΛ ενώ έδειξε στο πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς (αναστάτωσε 2-3 φορες την άμυνα των Πειραιωτών) ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα βοηθήσει ώστε η ομάδα μετά τα «πέτρινα χρόνια» να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top