ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ:' Έσπασε' στην ανάκριση ο ανήλικος διαρρήκτης

ΛΕΜΕΣΟΣ:' Έσπασε' στην ανάκριση ο ανήλικος διαρρήκτης

Στη σύλληψη 15χρονου προχώρησε την Τετάρτη 24/01 η Αστυνομία, στη Λεμεσό, σε σχέση με δυο υποθέσεις διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, τις οποίες φέρεται να παραδέχθηκε.

Συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου, 2017, ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης ειδών αλιείας, το οποίο βρίσκεται στη Λεμεσό, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2017 διαρρήχθηκε το κατάστημά του, από το οποίο κλάπηκαν εμπορεύματα και χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας 553 ευρώ.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 15χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη 24/01 βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η μητέρα του.

Εναντίον του 15χρονου προέκυψε μαρτυρία και για διάρρηξη υποστατικού, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 22 και 23 Ιανουαρίου, 2018, στη Λεμεσό, κατά την οποία από το υποστατικό κλάπηκε μοτοποδήλατο 49 κυβικών, αξίας 400 Ευρώ, ιδιοκτησία 91χρονου.

Μετά τη σύλληψη του, ο 15χρονος συνεργάστηκε με τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία, μετά από υποδείξεις του, εντόπισαν και παρέλαβαν το μοτοποδήλατο για να το παραδώσουν στον ιδιοκτήτη του.

Ο 15χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των δύο υποθέσεων διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top