ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των ταχυδρομικών διανομέων

 Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των ταχυδρομικών διανομέων

Η Ανεξάρτητη Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ) ανακοινώνει ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας που ήταν προγραμματισμένη να γίνει από τα μέλη της,  Ταχυδρομικούς Διανομείς,  έξω από τα Επαρχιακά Ταχυδρομικά Γραφεία Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, αναστέλλεται.

Όπως αναφέρεται, η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε  νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων .

«Το Υπουργείο δήλωσε την ετοιμότητα και την προθυμία του να συμβάλει στη συζήτηση για  επίλυση των θεμάτων που έχει εγείρει η ΑΣΔΥΚ, με τον προγραμματισμό συνάντησης στο Υπουργείο για διεξοδική συζήτηση», αναφέρεται.

Ως εκ τούτου, σημειώνει η ΑΣΔΥΚ,  η λήψη μέτρων αναστέλλεται εν αναμονή της συνάντησης στο Υπουργείο για περαιτέρω συζήτηση του θέματος.

«Αναμένουμε ότι  η Διεύθυνση του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών δεν θα προχωρήσει στην εφαρμογή του «Προγράμματος Εκσυγχρονισμού Διανομών»  ως είχε προγραμματιστεί, μέχρι την ολοκλήρωση της συζήτησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top