ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ξεπλύνει την ντροπή…

Να ξεπλύνει την ντροπή…

Οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι, όμως, οι βαριές ήττες όπως αυτή που βίωσε ο ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα με το 0-4 δεν χωνεύεται εύκολα. Ειδικά, όταν προέρχεται από τον βασικό σου αντίπαλο στη μάχη του τίτλου.  Πόσο, μάλλον, όταν έχεις ήδη 12 αγώνες να τον κερδίσεις και σε διασύρει με αυτό τον τρόπο στην έδρα σου.

Παρ’ όλα αυτά όμως δεν πρέπει να μειώνουμε και κυρίως να ξεγράφουμε τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν μια άσχημη βραδιά,  όλα λειτούργησαν στραβά και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τέτοια αποτελέσματα είναι φυσιολογικά, παρόλο, που τέτοιας έκτασης ήττες είναι προσβλητικές.

Ώρα για απαντήσεις…

Πλέον, οι γαλαζοκίτρινοι πρέπει να γυρίσουν σελίδα και να δουν την επόμενη μέρα η οποία τους βρίσκει στη 2η θέση του πίνακα και στο -1 από τον Απόλλωνα, τον οποίο την ερχόμενη Τετάρτη τον αντιμετωπίζει στο Τσίρειο. Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του έχουν μια τεράστια ευκαιρία να ξεπλύνουν με διπλό τον διασυρμό παίρνοντας… ρεβάνς. Δεν είναι ανάγκη η νίκη να έχει το ίδιο αποτέλεσμα, αφού όλες οι νίκες χαρίζουν τρεις βαθμούς. Αυτό όμως που οφείλουν να κάνουν είναι να έχουν μια πειστική εμφάνιση, να αποδείξουν και να επιβεβαιώσουν πως ήταν απλά μια κακή παρένθεση και να επιστρέψουν ξανά δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Περισσότερες επιλογές…

Στο παιχνίδι, μάλιστα, της Τετάρτης ο ΑΠΟΕΛ και, κυρίως, ο Γιώργος Δώνης θα μπορεί να προσαρμόσει τις σκέψεις του έχοντας στη διάθεση του και τους Νσούε, Πολιάκοφ και Ντελατόρε. Οι αλλαγές είναι δεδομένες, αφού θα πρέπει να βρει τη σωστή φόρμουλα ώστε να κρατήσει τον Απόλλωνα μακριά από την εστία του Πέρεζ, αλλά και να βρει τον τρόπο ώστε επιθετικά να γίνει πιο δημιουργικό. Μέρες υπάρχουν αρκετές για να δοκιμάσει διάφορα ο Ελλαδίτης τεχνικός και να προετοιμάσει τους παίκτες για τον δύσκολο αυτό αγώνα, όπου η νίκη θα φέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση τα σύννεφα θα πυκνώσουν για τα καλά πάνω από τον Αρχάγγελο. Αυτό ούτε καν θέλουν να το σκέφτονται, αφού θα τινάξουν στον αέρα όλη την προσπάθεια που έγινε το τελευταίο δίμηνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top