ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Στα δικαστήρια για μια… παπουτσοσυτζιά – «Εν’ να με αφήκεις να τα πω ούλλα»

Στα δικαστήρια για μια… παπουτσοσυτζιά – «Εν’ να με αφήκεις να τα πω ούλλα»

Για πεντέξι φραγκόσυκα έφτασαν στα δικαστήρια δύο ηλικιωμένοι αλλά δεν βγήκε άσπρος καπνός.

Ο λόγος για μια υπόθεση του Αυγούστου του 2016, όταν ο παραπονούμενος είδε τον 82χρονο γείτονά του να κόβει παπουτσόσυκα από παπουτσοσυτζιά που εφαπτόταν και στο τεμάχιο του κατηγορουμένου.

Όπως αναφέρει η Σόφη Ορφανίδου («Πολίτης»), ο παραπονούμενος προέβαλε την εκδοχή ότι ο κατηγορούμενος θα του έμπηγε μαχαίρι, ενώ ο δεύτερος ότι δέχθηκε κτύπημα με σωλήνα.

Η παπουτσοσυτζιά βρισκόταν μέσα σε «αρκάτζιν» και ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν προσκόμισε μαρτυρία από το Κτηματολόγιο, όλα οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.

Την ώρα της δίκης, ο δικαστής δεν μπορούσε καν να συγκρατήσει τα γέλια του, καθώς κατηγορούμενος και παραπονούμενος έκαναν τα απίστευτα εντός της αίθουσας του δικαστηρίου. «Εν να με αφήκεις να τα πω ούλλα», έλεγε ο κατηγορούμενος, ενώ ο παραπονούμενος επέμενε ότι «εν’ ψέματα που λαλεί».

Πάντως, την Τετάρτη (24/1) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αθώωσε τον κατηγορούμενο, όπως ένα άλλο δικαστήριο αλλάζει τους ρόλους των δύο ηλικιωμένων.

Όπως και να ’χει, ένα παπουτσόσυκο μπορεί να φέρει την άνοιξη…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top