ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται ο καθηγητής που κτύπησε τέσσερις μαθητές του

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται ο καθηγητής που κτύπησε τέσσερις μαθητές του

Mε ιδιαίτερη προσοχή διερευνά η Αστυνομία την υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος τεσσάρων μαθητών Γυμνασίου στην Πάφο από καθηγητή τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον του καθηγητή έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αναζητήθηκε στην οικία του δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.
Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από τέσσερις μαθητές της Β’ τάξης Γυμνασίου της Πάφου χθες το απόγευμα, οι οποίοι ανέφεραν πως κτυπήθηκαν εν ώρα μαθήματος από καθηγητή του Σχολείου την ώρα της Γυμναστικής.

Ακολούθως, μετέβησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου, σύμφωνα με την επί καθήκοντι ιατρό, οι δύο δεν είχαν οτιδήποτε, ο ένας έφερε μικροεκδορές και μώλωπες και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε, ενώ ο τέταρτος, που παραπονέθηκε για ζαλάδα, κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους για παρακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί το Επαρχιακό Γραφείο Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου

Όπως γίνεται και σε ανάλογες περιπτώσεις αναμένεται να διοριστεί ερευνών λειτουργός όπου θα επισκεφτεί σήμερα το Γυμνάσιο για λήψη καταθέσεων και αναλόγως των εξελίξεων θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της δρομολόγησης πειθαρχικής έρευνας .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top