ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: «Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν βλέπει επανεκλογή Αναστασιάδη»

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: «Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν βλέπει επανεκλογή Αναστασιάδη»

Πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ φέρεται να δήλωσε ότι δεν βλέπει επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη, επικαλέστηκε σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να ψηφίσουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο την Κυριακή για διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Δικές μας πληροφορίες από την Ουάσινγκτον φέρουν εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να έχει δηλώσει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν βλέπει επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές», ανέφερε η κ. Θεοχάρους σε δηλώσεις της.

Πρόσθεσε ότι «συμφωνούμε απόλυτα με τις εκτιμήσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ γιατί σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις ο Νικόλας Παπαδόπουλος όχι μόνο θα περάσει στοΝ 2ο γύρο αλλά θα κερδίσει και τις εκλογές».

Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, «σημαίνει τη διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την επίλυση του κυπριακού προβλήματος με την μετατροπή της Κύπρου σε ένα σύγχρονο, φυσιολογικό, ευρωπαϊκό κράτος χωρίς τις ρατσιστικές πρόνοιες της διαβόητης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας».

«Γι αυτό το λόγο καλούμε το λαό να προσέλθει μαζικά στις εκλογές την Κυριακή και να ψηφίσει τον Νικόλα Παπαδόπουλο για τη διάσωση του τόπου μας», είπε η κ. Θεοχάρους.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top