ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΕΝ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρέμβαση για το δημοσίευμα του ThemaOnline: ‘Νομίζαμε ρίχνουν πόμπες’ -VIDEO

ΓΕΝ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρέμβαση για το δημοσίευμα του ThemaOnline: ‘Νομίζαμε ρίχνουν πόμπες’ -VIDEO

Η ιστοσελίδα μας, την Τετάρτη 24/1/2018, παρουσίασε την δημοσίευση Κύπριας νοσηλεύτριας που ‘έσπασε κόκαλα’ με τα λεγόμενά της.

Η δημοσίευση της προκαλεί προβληματισμό, για τις συνθήκες που βιώνουν οι νοσηλευτές, αλλά και οι Κύπριοι ασθενείς, λόγω των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Όπως ιδία αναφέρει σε δημοσίευσή της, τα ξημερώματα της Τρίτης 23/01, έβρεχε και το δωμάτιο ασθενούς έμπαζε νερά.

‘Κάνε κάτι για όνομα του Θεού’ έλεγε ο ασθενής σε μια νοσηλεύτρια που καθήκον της έχει την φροντίδα της υγείας των ασθενών της και δεν είναι τεχνικός ή υδραυλικός.

Όπως η ίδια αναφέρει, πάλι έφταιξε η νοσηλεύτρια για μια κατάσταση για την οποία η ίδια δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα.

Το σχετικό δημοσίευμα παρουσιάστηκε και στην εκπομπή του ΡΙΚ ‘Καλή σας μέρα live’, από τον Διευθυντή σύνταξης του ThemaOnline, κ. Φάνη Μακρίδη, όπου με τηλεφωνική παρέμβαση η κα. Άντρη επιβεβαίωσε τις συνθήκες που επικρατούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ σημείωσε ότι την ημέρα που συνέβη το περιστατικό με την νοσηλεύτρια, βρισκόταν και η ίδια εκεί.

Όπως ανάφερε η κα. Άντρη, εκείνο το βράδυ, τρόμαξαν όταν ξεκίνησαν να πέφτουν κομμάτια από το ταβάνι λόγω κακοκαιρίας, με τους παρευρισκόμενους να νομίζουν ότι έξω έπεφταν βόμβες, όπως είπε χαρακτηριστικά.

‘Ευτυχώς’ όπως συμπληρώνει, ‘δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα φορεία στις Πρώτες Βοήθειας, γιατί θα είχαμε τραγικά αποτελέσματα’.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι η συμπεριφορά του ιατρικού προσωπικού της έκανε εντύπωση, γιατί ήταν άψογοι και εξυπηρετικοί, κάτι που όπως ανάφερε, είχε πολύ καιρό να δει στο νοσοκομείο της Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top