ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΡ. ΚΥΠΡΟΥ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 35χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΡ. ΚΥΠΡΟΥ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 35χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Παρασκευή 26/1, 35χρονος το διάταγμα  του οποίου  εξέπνευσε σήμερα και αφού λήφθηκε συγκατάθεση της Νομικής Υπηρεσίας για καταχώρηση της υπόθεσης εναντίον του στο Δικαστήριο.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί για σωρεία αδικημάτων καθώς και για την απόπειρα ληστείας υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου στην Πάφο στις 4 Ιανουαρίου του 2018. 

Το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε για την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, την δικαστική διαδικασία  προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά εμπρησμό οχήματος, διάρρηξη κτιρίου, κλοπή αυτοκινήτου, απόπειρα κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2017 και την απόπειρας ληστείας της Τράπεζας  αφού ο συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου,  δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου δεν μπορούσε να παραστεί αφού βρισκόταν στην δικαστική διαδικασία του ΧΥΤΑ- ΧΥΤΥ στην Λευκωσία.

Διέταξε όπως μέχρι τότε ο 35χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top