LIFESTYLE

Μaster Chef 2: Οικειοθελής αποχώρηση 'βόμβα' από το παιχνίδι- VIDEO

Μaster Chef 2: Οικειοθελής αποχώρηση 'βόμβα' από το παιχνίδι- VIDEO

Όπως σε κάθε παιχνίδι ή ριάλιτι της τηλεόρασης έτσι και στο Master Chef υπάρχουν κόντρες και εντάσεις ανάμεσα σε παίκτες - κριτές ή και στους ίδιους τους παίκτες.

Μια τέτοια κόντρα λοιπόν στάθηκε η αιτία να αποχωρήσει ένα από τα ονόματα που οι κριτές είχαν στηρίξει πολύ και πίστευαν σε αυτό. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. διαβάστε παρακάτω...

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 25/1 οι παίκτες κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας την πρώτη τους ομαδική δοκιμασία και... παραλίγο να παίξουν ξύλο μεταξύ τους στην κουζίνα. Το κλίμα ήταν πολύ τεταμένο και τα πράγματα δεν κυλούσαν όπως θα έπρεπε. 

Αρχηγός στην ομάδα των "Μπλε" ήταν η Μάγια Τζουμούτια, μια γυναίκα που όπως και η ίδια έχει δηλώσει δεν έχει μπει ποτέ ξανά σε επαγγελματική κουζίνα και απλά ξέρει ότι μαγειρεύει καλά στο σπίτι της. Η ομάδα της λοιπόν ηττήθηκε στη δοκιμασία, όπως της ανακοινώθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο επεισόδιο της Παρασκευής.

 

Και κάπου εκεί έσκασε την βόμβα και είπε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι καθώς αισθάνεται ένοχη για την ήττα της ομάδας της, πως είναι ένα επίπεδο παρακάτω από τους υπόλοιπους παίκτες και πως βιώνει ένα bullying μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι: «Είναι πολλά αυτά που με έχουν κάνει να πιστεύω ότι πρέπει να αποχωρήσω. Δεν νιώθω όμορφα στο σπίτι. Είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν με τα παιδιά στο σπίτι» και συνέχισε αναφέροντας «Θεωρώ μεγάλη ασέβεια προς εμένα, ένα παιδί 20 ετών να κάνει χειρονομίες εναντίον μου. Με τα χέρια κινήσεις. Είναι μεγάλη ασέβεια. Έχουν φτιάξει ομάδες μεταξύ τους και εγώ δεν είμαι σε καμία. Στην κουζίνα δεν μπορώ να μπω από τότε που ήρθαμε στο σπίτι γιατί το έχουν κάνει καπνιστήριο. Θεωρούν ότι δεν έχω καμία σχέση μέσα στην κουζίνα από την αρχή. Ότι είμαι μία ξένη που δεν μιλάει καν καλά ελληνικά».

Στο τέλος μάλιστα αποκάλυψε τι της είπε ο γιος της πριν μπει στο διαγωνισμό: «Και ο γιος μου, μου το είχε πει να μην μπω στο Master Chef γιατί οι Έλληνες θα με πληγώσουν. Και δεν το λέω ρατσιστικά αλλά εκείνος έχει μεγαλώσει εδώ και το έχει βιώσει όλο αυτό. Και με στεναχωρεί πολύ που κάποια στιγμή θα μου το “χτυπήσει”: Μάνα δεν ήρθες στο γάμο μου για να μπεις στο παιχνίδι».

Η Μάγκυ, η συμπαίκτρια της Μάγιας, η κοπέλα που στο προηγούμενο επεισόδιο όταν έδιναν την πρώτη τους ομαδική μάχη, δήλωνε στην κάμερα πως η Μάγια δεν έχει ιδέα από κουζίνα και πως δεν έκανε τίποτα σωστά προσπάθησε στην αρχή μπροστά σε όλους να της αλλάξει γνώμη και να την πείσει να μείνει ενώ στην κάμερα μπροστά λίγα λεπτά αργότερα δήλωσε πως εκείνη φταίει που δημιουργήθηκαν κλίκες στην ομάδα καθώς εκείνη "Δεν έβαζε καθόλου νερό στο κρασί της"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top