ΠΑΡΑ-THEMA

«Πρόεδρος των μικρών» ο Αντρέας Ευστρατίου- Τα αποτελέσματα

«Πρόεδρος των μικρών» ο Αντρέας Ευστρατίου- Τα αποτελέσματα

Ο συμπαθέστατος βιοπαλαιστής από την Πάφο κέρδισε την «μάχη» με τους ανεξάρτητους «μικρούς» αν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε έτσι υποψηφίους.

 

Μπορεί στις εκλογές να έχουμε νικητές και χαμένους, ωστόσο το δικό του αγώνα έδωσαν και οι 4 υποψήφιοι που δεν είχαν τόσο μεγάλη προβολή από τα ΜΜΕ.

Στο δεύτερο γύρο λοιπόν πέρασαν Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς που από την Δευτέρα 29/1 θα ξεκινήσουν επαφές με τα άλλα κόμματα ώστε να βρεθεί κοινό έδαφος και να σχηματιστούν συμμαχίες για τις εκλογές της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου

Δεν ξέρουμε αν θα συνομιλήσουν με τους πιο κάτω στην τελική κατάταξη της ψηφοφορίας αλλά τη μάχη της 6ης θέσης κέρδισε ο Αντρέας Ευστρατίου με ποσοστό 0,22% ενώ ακολούθησε ο υποψήφιος που υποσχέθηκε να βάλει χειροπέδες στους «κλεφτοπολιτικάντηδες» γιατρός Χάρης Αριστείδου με ποσοστό 0,19%.

Πιο κάτω ο αρχηγός του κόμματος ΟΑΔ (Οργάνωση αγωνιστών δικαιοσύνης) Μιχάλης Μηνά με 0,19% και στην 9η θέση ο Χρίστος Καπηλιώτης με 391 ψήφους και ποσοστό 0,1%.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top