ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: 24χρονος μεθυσμένος συγκρούστηκε με όχημα 59χρονης

ΑΓ. ΝΑΠΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: 24χρονος μεθυσμένος συγκρούστηκε με όχημα 59χρονης

Γύρω στις 10.20 το βράδυ της Κυριακής 28/1, ενώ 24χρονος οδηγούσε το όχημα του στην οδό Γιάννη Ρίτσου στην Αγία Νάπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονη.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Στην συνέχεια ο 24χρονος, υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 85μg% αντί 9μg% και ακολούθως σε τελικό έλεγχο με ένδειξη  94μg% αντί 9μg% και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Παράλληλα, από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, με μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από άτομο με κανονική άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.

*φώτο αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top