ΚΟΣΜΟΣ

Καρέ- καρέ η απαγωγή μικρού κοριτσιού στην μέση του δρόμου - VIDEO

Καρέ- καρέ η απαγωγή μικρού κοριτσιού στην μέση του δρόμου - VIDEO

Συνελήφθη ένας 38χρονος άνδρας με την κατηγορία της απαγωγής και της απόπειρας βιασμού

Το σοκαριστικό βίντεο της απαγωγής ενός μικρού κοριτσιού σε ένα προάστιο του Σικάγο έδωσε στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή το FBI, ζητώντας από οποιονδήποτε πολίτη γνωρίζει κάτι για το συμβάν να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Η τοπική αστυνομία συνέλαβε έναν 38χρονο άνδρα, πιστέυοντας ότι πρόκειται για το πρόσωπο που στο επίμαχο βίντεο φαίνεται να στήνει «καρτέρι» στο κοριτσάκι, ενώ εκείνο επιστρέφει μόνο στο σπίτι από το σχολείο, και να το αρπάζει φέρνοντάς το στο αμάξι του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας οδήγησε την μικρούλα σε ερημική τοποθεσία και κατόπιν προσπάθησε να τη βιάσει. Ευτυχώς για το κορίτσι, κατάφερε να αποδράσει από το αμάξι του επίδοξου βιαστή της και να σταματήσει ενα διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου κάλεσε την αστυνομία.

Ο 38χρονος Bryan Protho που συνελήφθη λίγες μέρες μετά το συμβάν ισχυρίζεται ότι δεν είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται στο βίντεο να απαγάγει την ανήλικη μαθήτρια, η ηλικία της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί από την αστυνομία.

Ωστόσο οι αποδείξεις που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές αναμένεται να οδηγήσουν σε καταδικαστική απόφαση, ενώ υπάρχουν υποψίες ότι ο 38χρονος είχε κακοποιήσει στο παρελθόν και άλλα ανήλικα κορίτσια, χρησιμοποιώντας το ίδιο όχημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top