ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Σύσκεψη στο επιτελείο Νικόλα – «Τα κόμματα δεν πρόκειται να διασπαστούν»

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Σύσκεψη στο επιτελείο Νικόλα – «Τα κόμματα δεν πρόκειται να διασπαστούν»

Σύσκεψη πραγματοποίησαν λίγο πριν τις 10:00 π.μ. τα κόμματα που υποστήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου στο Επιτελείο της οδού Διαγόρου.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, Παπαδόπουλος, Θεοχάρους, Σιζόπουλος και Περδίκης, εξέφρασαν τη θέση να παραμείνουν ενωμένοι αλλά τις τελικές αποφάσεις θα πάρουν τα πολιτικά όργανα των επί μέρους κομμάτων.

Επί του συγκεκριμένου, η «Αλληλεγγύη» αναμενόταν να συνεδριάσει στις 12:00, ενώ ΕΔΕΚ και Οικολόγοι συνεδριάζουν στις 19:00 και στις 19:30 αντίστοιχα. Όσον αφορά το ΔΗΚΟ δεν υπάρχει πληροφόρηση.

Όπως συζητείται, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για την απόφαση του «ενδιάμεσου χώρου». Είτε θα τοποθετηθούν τα κόμματα μόνα τους είτε ενωμένα θα στηρίξουν κάποιον υποψήφιο ή θα εκφραστούν «κατά συνείδηση».

Σίγουρα, το 25,74% που απέσπασε ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, όμως η δήλωσή του για τρίτο πόλο, καθώς και η πριν λίγο δήλωση της Ελένης Θεοχάρους για «αρραγές μέτωπο» των κομμάτων.

Μετά τις κομματικές συνεδριάσεις, οπωσδήποτε θα γίνει μια νέα συνάντηση στο επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου για να παρθεί η τελική απόφαση.

Πάντως, είναι δύσκολη η απόφαση των ηγεσιών και των ψηφοφόρων τους που σίγουρα δεν εκφράζονται μέσω της ψήφου στους Αναστασιάδη-Μαλά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top