ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο η 35χρονη για υπόθεση πλαστογραφίας

ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο η 35χρονη για υπόθεση πλαστογραφίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Δευτέρα 29/1 35χρονη για υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση εγγράφων με πλαστές παραστάσεις.

Στις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν απάντησε μη παραδοχή.

Τα αδικήματα έγιναν μεταξύ των ημερομηνιών 5.9.2017 με 25.1.2018.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 16.2.2018 και διέταξε όπως αυτή αφεθεί ελεύθερη με όρους, να υπογράψει εγγύηση ύψους 25 χιλ. ευρώ με έναν αξιόχρεο εγγυητή, παραδώσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα , τοποθετηθεί στο stop list και παρουσιάζεται δύο φορές την εβδομάδα στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η 35χρονη μετέβη στο τμήμα μετανάστευσης ως Ευρωπαίος πολίτης όπου φέρεται να παρουσίασε ταυτότητα Σλοβακίας, ενώ η ίδια κατάγεται από την Ρωσία, και όπως διαφάνηκε η ταυτότητα ήταν πλαστή. Την πλαστή ταυτότητα φέρεται να παρουσίασε και σε άλλες υπηρεσίες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top