ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ένοχος ο πατριός-τέρας που κακοποιούσε τη 14χρονη θετή του κόρη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ένοχος ο πατριός-τέρας που κακοποιούσε τη 14χρονη θετή του κόρη

Σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, ένοχο και στις 22 κατηγορίες που αντιμετώπιζε έκρινε τη Δευτέρα (29/1) το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, πρόσωπο για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της θετής του κόρης.

Απορρίπτοντας τη θέση του κατηγορούμενου ότι τα κίνητρα ήταν οικονομικά, το δικαστήριο έκανε αποδεκτή τη μαρτυρία της παραπονούμενης, της αδερφής της και της μητέρας της, ενώ λήφθηκε υπόψη το μετατραυματικό στρες που παρουσιάζουν το ανήλικο θύμα και η αδερφή της.

Σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση, ο κατηγορούμενος μεταξύ Ιουνίου του 2015 και Οκτωβρίου του 2016, σε οκτώ περιπτώσεις προέβη σε πράξεις που συνιστούσαν σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης που τότε ήταν 13-14 ετών.

Σε άλλη περίπτωση, όπως γράφει ο Μιχάλης Χατζηβασίλης («Ο Φιλελεύθερος») μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2016 προέβη σε άσεμνη επίθεση εναντίον της.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 5 Φεβρουαρίου 2018 για αγόρευση προς μετριασμό της ποινής και μέχρι τότε διετάχθη όπως ο κατηγορούμενος εξακολουθήσει να παραμένει υπό κράτηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top