ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουρσαϊτίδης: «Τα πάντα τελείωσαν στο πρώτο ημίχρονο»

Πουρσαϊτίδης: «Τα πάντα τελείωσαν στο πρώτο ημίχρονο»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και το βαρύ σκορ, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος είπε ανάμεσα σε άλλα, ότι τα πάντα τελείωσαν στο πρώτο ημίχρονο…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν έχω να πω πολλά για το σημερινό παιχνίδι, αφού τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο όταν μείναμε με δέκα παίκτες.

Δυστυχώς το παιχνίδι αν και ήταν ήρεμο, χάλασε στο τέλος του ημιχρόνου, όμως για να είμαι δίκαιος, θα πρέπει να δω ακριβώς τι έγινε για να το σχολιάσω.

Εμείς παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε ματς, όμως σήμερα όλα τελείωσαν στο πρώτο ημίχρονο και βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι που είναι επίσης πολύ δύσκολο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που άφησαν τα ζεστά σπίτια τους για να έρθουν στο ΓΣΠ να μας στηρίξουν και τους θέλουμε δίπλα μας και στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της, καθώς και στον προπονητή της.

Βλέπουμε τη συνέχεια με απόλυτη ηρεμία και αυτοπεποίθηση, αφού η ομάδα μας πλέον έχει ανεβάσει ρυθμούς και έχουμε γίνει μία πολύ καλή ομάδα και σίγουρα δεν είμαστε ομάδα για να πάμε στη Β΄ κατηγορία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top