ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Περίπτερο διακίνησης ναρκωτικών – Απ’ όλα είχε το πανέρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Περίπτερο διακίνησης ναρκωτικών – Απ’ όλα είχε το πανέρι

Στα χέρια των διωκτικών Αρχών βρέθηκε 30χρονη από τη Λεμεσό που φαίνεται να είχε σε χώρους του περιπτέρου της ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τον Ιάσονα Ιάσονος («Ο Φιλελεύθερος») η επιχείρηση της ΥΚΑΝ εκτυλίχθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) σε περίπτερο της περιοχής Αγίου Νικολάου.

Η 30χρονη είχε στην κατοχή της ποσότητα ναρκωτικών την οποία προμήθευε σε άλλα πρόσωπα έναντι βέβαια αμοιβής.

Μετά από πληροφορία άνδρες της ΥΚΑΝ έκαναν έφοδο στο περίπτερο και από σωματική έρευνα που υπεβλήθη, εντοπίστηκαν στην κατοχή της πέντε γραμμάρια κάνναβης.

Μέσα στο περίπτερο εντοπίστηκαν 1,5 γραμμάριο κοκαΐνης και άλλα 8 γραμμάρια κάνναβης, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Η 30χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου ανακρινόμενη παραδέχτηκε την κατοχή ναρκωτικών και υποστήριξε ότι είναι για δική της χρήση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top