ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα μιλήσει η παράδοση και ο κόσμος; Τα πλάνα του Σοφρώνη ενόψει ΑΠΟΕΛ!

Θα μιλήσει η παράδοση και ο κόσμος; Τα πλάνα του Σοφρώνη ενόψει ΑΠΟΕΛ!

Ντέρμπι νούμερο δύο, στη φετινή αγωνιστική περίοδο, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Το πρώτο της περασμένης εβδομάδας στη Λευκωσία, το «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες η αρμάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Σήμερα φιλοξενούν τον μεγάλο τους αντίπαλο στο Τσίρειο. Ουδείς στις τάξεις της ομάδας, πετά στα σύννεφα, πιστεύοντας ότι θα εξελιχθεί σε απογευματινή… βόλτα και η σημερινή αναμέτρηση. Αντιθέτως περιμένουν ότι ο αντίπαλος τους, θα είναι πεισμωμένος και αποφασισμένος να «απαντήσει». Γι’ αυτό και οι κυανόλευκοι παίχτες, θα πρέπει να βγάλουν ακόμα πιο δυνατό χαρακτήρα στο γήπεδο, αν θέλουν να κάμουν δυο τις νίκες τους και να ανοίξουν τη ψαλίδα της διαφοράς στους 4 βαθμούς, από τον βασικό ανταγωνιστή τους για την υπόθεση πρωτάθλημα.

Είναι στον… ορίζοντα και η θετικότατη παράδοση των τελευταίων 3 χρόνων (με 7 νίκες και 5 ισοπαλίες) στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ, όπου φυσιολογικά θέλουν να την διευρύνουν. Γίνονται διάφορα σενάρια για το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας και ειδικά από τη μέση και μπροστά. Απόντος του τιμωρημένου Σακέτι, είναι δεδομένο ότι θα παίξει ανασταλτικός χαφ ο Άλεφ. Ο Άλαν λογικά θα παίξει το ρόλο του «οχταριού» εκεί που συνήθως παίζει ο Άλεφ. Αν κατεβάσει τρεις καθαρόαιμους χαφ, επιτελικός χαφ θα είναι ένας εκ των Άλεξ Ντα Σίλβα, Μαρτίνες. Όσον αφορά την επίθεση, στα άκρα θα είναι οι Γιάκολιτς δεξιά και Παπουλής αριστερά, με τους Ζελάγια και Μάγκλιτσα να διεκδικούν τη θέση του φουνταριστού. Στα μετόπισθεν, σίγουροι είναι ο Πέδρο για δεξιά, οι δυο κεντρικοί Ρομπέρζ και Γιούστε, για αριστερά υποψήφιοι είναι οι Ζάντερ και Βασιλείου. Στο τέρμα θα είναι ο Βάλε.

Υπήρχαν πάνω από χίλια εισιτήρια διαθέσιμα για τη δυτική κερκίδα, μέχρι χθες το απόγευμα. Ωστόσο η προπώληση θα συνεχιστεί και σήμερα. Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας στο ΓΣΠ, φάνταζε σίγουρο το sold out, όμως το πιθανότερο σενάριο (σήμερα που μιλάμε) είναι να μείνουν μερικά εισιτήρια απούλητα. Οι οργανωμένοι οπαδοί θα βρίσκονται κανονικά στη θέση τους, στο κάτω διάζωμα. Αποφάσισαν να μην πηγαίνουν μόνο στα εκτός έδρας ντέρμπι, για όσο διάστημα θα ισχύει η απόφαση της ΚΟΠ για ταυτοποίηση των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων στα ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top